Sur-Annas Hembageri meddelar

Nu behöver jag ta upp något viktigt!
På grund av förändringar i kvalitén hos vetet som jag jobbar med, blir jag tvungen att förändra i vissa recept och även ta bort någon produkt.
Vi har alla hört att förra årets skörd blev väldig dålig och mycket gick inte ens att använda till humankonsumtion. Det här märks nu hos mig, då vissa bröd helt enkelt inte funkar att göra. Det här gäller framförallt bröden som innehåller enbart siktat vetemjöl, såsom Svartå, baguetter och ciabatta. Jag jobbar för fullt för att få fram nya versioner av dessa bröd, och jag är övertygad om att jag kommer få fram fullgoda alternativ som ni blir nöjda med. Dock kan det ta några veckor innan jag är där, men under tiden finns det massor av andra goda bröd att köpa, och till er som är beroende, så har jag ännu några Svartå i frysen.
I morgon blir det premiär för en Svartå-ersättare, som jag funderar på att ge namnet Bruno. Jag lägger fram provsmak, så får ni själva säga vad ni tycker.
Dessutom blir det Korn I Sikte, Grötbröd, Råg I Ryggen och Petkus, liksom frallor, bullar, croissanter och pain au chocolat.
Välkomna fredag 9-17 och lördag 10-14!