Mer Pinnens Combo 4e aug

I söndags, 14 juli, blev vi underhållna utav Roland Pinnens Combo under vårat sedvanliga våffelcafé. De 60 tal personer som fanns på plats uppskattade musiken till fullo. Alltifrån "Två solröda segel" fram till "Drömmen om Elin" applåderades livligt. Med pauser njöt vi av 40 och 50 tals schlagermusiken för fullt i drygt 2 timmar. Tack ni som kom och tack till er som såg till att dagen blev trevlig.

Nu har vi sådan tur så vi får en chans till att återuppliva dagen. Den 4 Augusti mellan 14 och 17 så kommer Pinnens Combo tillbaka för att förgylla våra musiköron. I samband med det stora tårtkalaset har de lovat att återkomma och ni som inte var på hembygdsgården och lyssnade på den trevliga musiken så vill jag bara säga att ta chansen den 4 Augusti och till er andra som var där och hade det trevligt. Kom tillbaka igen.

Söndagen den 21 är det som vanligt kaffe och våfflor och väderprognosen säger att kaffet kommer att serveras ute i den friska luften. Veckan efter, den 28 juli så är det det stora kakkalaset med flera sorters kakor att njuta utav.

Välkomna

Leif Spånbo