Medlemsinformation från Svartå IF

En rapport här på hemsidan om vad som är på gång i föreningen.

Utegymmet byggs på under våren/sommaren med två nya stationer, stationerna är beställda och en liten invigning planeras under hösten.

En ändring till årets Svartåstafett den 11 maj är att meddela redan nu.
Då Svartåstafetten inte riktigt har blivit så populär som vi hoppades på,
så har vi till årets stafett beslutat att vi behöver vi minst 5st föranmälda vuxenlag för att vi ska arrangera årets upplaga av stafetten.

Styrketräningslokalen vid skolan har blivit allt populärare vilket har medfört en del smärre ordningsproblem, åtgärder har vidtagits för att komma tillrätta med dessa och tillsvidare lämnas inga fler nycklar ut till lokalen.

Barnaktiviteterna Boll&lek samt barngympan pågår under våren i gymnastiksalen där ca 20 barn från Svartå deltar. För mer info se sidan ”Svartå IF aktiviteter

På torsdagar kl 18.00 träffas alla medlemmar som är intresserade av konditionsträning i klubbstugan. Vi kör individuell träning bestående av löpträning alternativt cykel, rullskidor beroende på vilka tävlingar som är aktuella, passet avslutas med sedvanlig bastu, kontakta Roger K på tfn 0706281672 för mer info.

Efter årsmötet blev det klart att vi bl.a. behöver två nya valberedare till föreningen.
Vad gör en valberedare?
”Valberedningen har en central roll i en ideell förening, valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag på nya ledamöter till styrelsen och till revisorer att granska föreningen”
Om du är intresserad att hjälpa till och bli en av våra nya valberedare kontaktar du
Lennart Roos tfn 0739970520

Nästa rapport kommer i april.
/Svartå IF