Lyckad säsongsavslutning för ”Lilla barngympan”

Under våren har barn mellan 0-4 år (med vuxet sällskap) träffats på tisdagar i Svartå Skolas gymnastiksal, för att tillsammans umgås på ett lättsamt och lekfullt sätt.

Det har varit en säsong med mycket glädje, för både barn och vuxna.
Genom gymnastiken får barnen möjlighet att leka fritt med de redskap som finns, men även möjlighet att delta i mer ”styrda” aktiviteter.
Exempelvis grupplekar, hinderbanor,”ballongvolleyboll”, röra sig till musik och följa John.
Barnen får öva på att samarbeta, lyssna på instruktioner, men framförallt träffas för att ha en rolig stund tillsammans. Gymnastiken har varit välbesökt under säsongen.

Tisdagen den tredje maj var det dags för Svartå If:s yngsta medlemmar att avsluta säsongens barngymnastik. I härlig eftermiddagssol samlades barn med familjer på skolgården för att gemensamt ta sällskap ner till grillplatsen vid sjön Storbjörken.
I väntan på den perfekta grillglöden passade barnen på att leka i skogen. Det bjöds på korv med bröd, festis, lokavatten och kaffe.
Avslutningsvis samlades alla barn mitt bland stubbar, mossa och sten för att hyllas för deras engagemang och deltagande under säsongen. Alla barn fick ett varsitt diplom, medalj och boll.
Det var ett trevligt och väldigt lyckat sätt av avrunda säsongens barngymnastik på

/Tina Eriksson