Svartåloppet 2020

I spåren av Corona kommer inte årets Svartåloppet arrangeras som vanligt. Vi som arrangör vill ändå ge er möjligheten att springa även i år. Årets upplägg möjliggör inte seedning för ett eventuellt Lidingölopp. Årets löpning sker också på eget initiativ och därmed på egen risk.

Så här går det till:
- En frivillig startavgift kan betalas. Svartå IF är oerhört tacksamma för alla bidrag då inga andra arrangemang har kunnat genomföras i år. Avgiften betalas antingen via Swish 123 122 71 23 eller pg 379960-8. I meddelande skriver ni Svartåloppet2020.
- Valfri distans av 14 km, 5,5 km eller 2,5 km kan löpas fredag 7/8 – söndag 9/8.
- Banan röjs och märks ut som vanligt för er som vill springa på plats i Svartå. Men det går lika bra att springa på sin hemmaplan.
- För att visa att ni sprungit så kan ni posta ett inlägg på Instagram och/eller Facebook genom att tagga med #svartåloppet2020. Gärna med en härlig bild!
Skriv vilken distans ni sprungit, vilken tid ni sprang på och var ni sprungit.

För att vi ska kunna ta del av ert inlägg måste ni ha ett öppet konto. Om ni inte har sociala medier kan ni även maila oss på svarta1933@live.se.
Tävlingsledningen utser det mest påhittiga, roliga inlägget enligt vår bedömning och vinnaren får en startplats på valfri distans i nästa års jubileumslopp då Svartåloppet fyller 40 år.

- Vid starten kommer baninfo att sättas upp. Även information om frivillig betalning kommer finnas vid startlinjen.
- Det kommer inte finnas någon funktionär på plats och således inga vätskekontroller. Se till att ni har vätska ni som springer längre distans.

Vi hoppas att ni tar tillfället och ändå genomför ett Svartålopp på ert vis i år och så ser vi fram emot att se er på startlinjen i nästa års Svartålopp som då 40-årsjubilerar.

Ta hand om er, håll avstånd och håll er friska!
/Svartå IF