Svartå IF informerar om hösten.

SIF-logga_original liten jpg

Svartåtrampet:
För 6e gången anordnar vi tillsammans med DOK en träningsrunda på MTB med tidtagning, datumet blir söndagen 2 okt. En inbjudan till arrangemanget finns via denna länk och på Svartåtrampets sida.

Arbetsdag:
Höstens arbetsdag på Hyttvallen blir lördagen 8 okt, där vi röjer och städar bort allt icke önskvärt för att hålla anläggningen så fin vi kan.

Klubbstugan:
Inför hösten och vintern gör vi några förändringar för att möta det höga elpriset. Prognoser och terminsmarknaden pekar på fortsatta höjda priser, för den här månaden kommer vi betala runt 3,3 kr/kWh vilket blir ett rekord.
Den första åtgärden är att bastun på fredagar flyttar från och med nu till torsdagar (samma dag som motionsgruppen tränar.) Vi höjer även avgiften till 25kr för bastu på torsdagar.
Den andra åtgärden är att ingen normal uthyrning av klubbstugan sker under hösten/vintern, vilket gör att vi kan sänka värmen övriga dagar förutom torsdagar som all aktivitet sker på.
Ambitionen framöver är att hålla igång torsdagarna samt att hålla elljusspåret tänt som vanligt.


Pant:
Tack till alla som skänker panten och pantar PET-flaskor & burkar i klubbstugan, ser ut som vi går mot ett nytt rekord i år. Glöm inte att vi tar också gärna utländska aluminiumburkar utan returmärke på, så släng inte dom i återvinningen utan panta även dom i klubbstugan.

/Svartå IF