Svartå IF - Ett händelserikt år går mot sitt slut.

SIF-logga_original liten jpg
Året närmar sig sitt slut och det kan passa bra med en liten sammanfattning av Svartå IFs nittionde år.
Ur allt det positiva så börjar vi att nämna förnyelsen av nyttjandeavtalet för anläggningen som sträcker sig fram t.o.m år 2038 vilket ger en egen grund att stå på framöver.
Med hjälp av RF och kommunen kunde vi investera i en solcellsanläggning på taket till klubbstugan, blir spännande kommande år att se hur mycket den kan producera.

Tittar vi på arrangemangen så blev Svartåloppet väldigt lyckat med över 200 löpare anmälda bland dem en av Sveriges främsta orienterare som putsade banrekordet ordentligt.
Jubileumsdagen blev även den lyckad med runt 100 deltagare och delar av motionsutmaningen tar vi med oss till kommande år. En discgolf korg sattes upp och fyra tipspromenader samt en vårvandring arrangerades också.
Vid sidan av arrangemangen så har barngympan, styrketräningen, motionsgruppen & bastubadarna rullat på med respektive aktivitet.

Blickar vi framåt för 2024 så vet vi redan nu att året innehåller spännande saker med bl.a. en ny cykelled runt Storbjörken samt med största sannolikhet en omdragning av Bergslagsleden där klubbstugan blir ett av ledens etappmål. En webbshop är på gång med träningskläder.
Fortsätter det kyliga vädret och mer snö kommer så ser det även positivt ut för varaktiga skidspår på Hyttvallen, det var några år sedan.

/Styrelsen