Klargörande från Kim Bäckström

På anledning av den idag (170616) publicerade artikeln i lokalpressen med rubriken  "var går smärtgränsen". 
Här är jag som ordförande i Kultur och utbildningsnämnden den första att erkänna mina tillkortakommanden. Jag kan i denna artikel läsa ett citat från mig som jag är oerhört missnöjd med, nämligen. "En bygd som Svartå utan skola den blir ännu mindre attraktiv, säger Kim Bäckström (V) ordförande i KUN."  Givetvis får jag stå för mitt uttalande, MEN! När denna mening tas ut från artikels andemening blir det en mycket negativ reflektion. Givetvis skulle jag här vilja göra om och göra rätt. "En bygd som Svartå utan skola blir mindre attraktiv i sinn helhet", detta skulle jag ju givetvis sagt.  Jag är personligen stolt över att jag och mitt Degerforsvänstern idag står upp för alla våra skolors existens. Jag vill även passa på att tacka Stefan Fejes och Svartå utvecklingsgrupp för vår givande samtal i ämnet.
Avslutningsvis önskar jag alla läsare en skön sommar! 
 
Med Vänliga Hälsningar 
Kim Bäckström (V). 
Ordf. Kultur och utbildningsnämnden.