Information från utvecklingsgruppens styrelse:

Logga HammarenJPG

Vi har bjudit in representanter för våra lokala politiska partier till en diskussionsträff inför valet i september. Du är välkommen till Folkets hus i Svartå söndagen 4 september kl. 14.00.
Bifogad information har delats ut till hushållen i Svartå.Träff med våra lokala politiker inför valet!


Svartå utvecklingsgrupps styrelse har bjudit in representanter för våra partier i kommunen för en träff i Svartå folkets hus inför kommande val. Då får vi möjlighet att diskutera de frågor som är angelägna för oss Svartåbor.
Frågor att ta upp vill vi att du/ni delger oss antingen genom att skriva ner och lägga papperet i vår brevlåda på Smedstugan, alt. lägga i brevlådan Rådjursstigen 12, alt. mailar till stefan.fejes@telia.com, alt. ringa mig så formulerar vi frågan tillsammans.
Detta gör du senast 7 augusti. Sedan kommer vi att sammanställa era frågor och maila dessa till respektive parti så att de ges möjlighet att förbereda inför träffen.
Vi hoppas att detta låter intressant och att du har möjlighet att delta och vill att du redan nu avsätter: Söndagen 4 september, vi börjar kl. 14.00 och håller på tills vi tycker att vi är klara.
Mer information senare.

Du är välkommen att kontakta mig om du undrar över något eller om du vill ha hjälp med att formulera någon fråga.
Välkomna och med vänliga hälsningar
Stefan Fejes