Information från utvecklingsgruppens styrelse

Logga HammarenJPG
Vi har arr. en gemensam arbetsdag med ca 25 deltagande kämpar. Ett glädjande antal och stort tack till alla. Röj-och motorsågar, gräsklippare, krattor och släpkärror var igång vid badet, skolan, centrum och andra platser.

Båtförtöjningsbryggan försågs med nya flytblock för bättre flytkraft. På kvällen hade vi en gemensam tackkväll med respektive med grillat och annat gott. Vad vi har fått höra var detta mycket uppskattat.

Vi har haft en träff med kommunens miljöstrateg Malin Björn och Gamla parkens vänner och diskuterat styrelsens förslag att klassa gamla parken som naturreservat. Enligt Malin är förutsättningen för detta mycket goda men att det är en ganska lång process.

 Planeringen för en träff med kommunpolitiker och Svartåbor inför valet pågår. Platsen kommer att vara  Svartå Folkets hus och du kan förvänta dig mer om detta senare.

Avslutningsvis ett jättestort grattis och lyckönskningar till Annika och Peter Svensson till invigningen av och uppstart av orangeriet vid Sjötullen. Mäktigt imponerande och bra det ni gjort och gör.
Grattis.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig, Stefan Fejes.