Info från Bageriet

Hej!
Sommaren närmar sig med stormsteg och med den följer anpassade öppettider. Från och med v.23 (torsdag 7 juni) kommer jag att ha öppet tor-fre 10-17 och de flesta lördagar 10-15.

Dessutom kommer jag att ibland hålla extra öppet om vädret är fint och gästerna är många. Se också min Facebooksida för de mest aktuella tiderna.
Varje fredag kommer det att finnas pizza från kl 12. Kom förbi eller ring, så berättar jag vad det finns för pålägg. Jag har också investerat i en klämgrill och kommer inom kort att kunna erbjuda grillade smörgåsar. Håll koll på Facebooksidan eller kom förbi så berättar jag mer!

Under helgerna kommer jag att ha fikabröd, och kaffe/te finns också. Glöm inte heller att jag numer också säljer goda drycker från Enbackens musteri! Förhoppningsvis kommer jag även inom kort ha glass till försäljning.

Avvikande öppettider:
6 juni, nationaldagen - kl 11-18 (pizza från kl 12)
16 juni, lördag - stängt
22 juni, midsommarafton - kl 10-13
23 juni, midsommardagen - stängt
16-27 juli semesterstängt
28-29 juli (lördag och söndag) - kl 10-15
4 augusti, lördag - stängt
5 augusti, söndag - kl 10-15
Beställ gärna ditt bröd till student- eller midsommarfesten!
Ring mig på 0720-106973 för beställning eller vid andra frågor.

Jag önskar alla Svartåbor en skön sommar - och välkommen!
Anna / Sur-Annas Hembageri