Hej Svartå!

Nu måste jag skriva några rader om vår superbra handlare. Chadi kämpar och sliter för att Svartå ska ha en affär. Han tar hem det ni önskar inom rimliga gränser. Han tar hem varor efter en inköpslista om ni lämnar eller mailar den till honom. Han försöker lösa det mesta och nu startar han snart grill/pizzeria! Nu är det dags för Svartå att ge något tillbaka också. Handla lokalt NU!


Se till att åtminstone handla de basvaror som man behöver hemma, stöd vår lokala handlare innan det är för sent. Det har ju hänt förr att handlare i Svartå har varit tvungen att stänga och då vet vi ju vilka som står där och skriker högst. Jo, de som handlade minst snyftar om hur viktig affären är för Svartå. Nå, se till att stödja affären medan den finns så slipper ni bli ledsna.

Själva lämnar vi en inköpslista och får då exakt vad vi vill, färdigpackat i påsar. Den lilla merkostnad det kanske blir i pengar, sparar vi in i tid och reskostnad. Och kvaliteten på varorna är mycket bra. Tänk sen vilken tid det tar att gå runt inne på ICA eller Coop för att få med sig de varor man vill.

Avslutar med att återigen säga att:
HANDLA i Svartås egen affär!

/Jonas Andersson