Gospelkväll

Vi är mycket stolta och glada över att kunna erbjuda alla Svartåbor (och naturligtvis alla runt omkring) en riktigt härlig Gospelkväll i vårt Kapell!

Karlskoga Gospelkör är en flitigt anlitad kör som för utsålda hus har gett konserter tillsammans med Roger Pontare, LaGaylia Frasier och Daniel Lindström bara för att nämna några. För ett par år sedan gjorde kören, tillsammans med sin drivande körledare tillika eldsjäl Lesley Brown, en inspirationsresa till Chicago där Gospel ofta är en naturlig del i Gudstjänsterna. De kom hem med många minnesvärda upplevelser i bagaget, och vi kan räkna med att inspirationen fortfarande lever kvar i dem och smittar av sig på oss i publiken.

Tanken att få Karlskoga Gospelkör till lilla Svartå väcktes för flera år sedan, men det var inte förrän körens egen Svartåbo avslöjade att hon hade samma tanke som vi vågade ta tag i det på riktigt. Tack vare våra sponsorer, Bilda och Toroma, samt Lesleys stora tålamod, lyckades vi ro projektet i hamn.

Missa inte denna unika konsert i Svartå Kapell med Karlskoga Gospelkör, med körens sångglädje och Kapellets akustik kommer det att bli en vårkväll att minnas. Vi ses!

Dag: Söndag 6 maj

Tid: 18:00

Plats: Svartå Kapell

Ann-Louise Magnusson

Svartå Metodistförsamling