Föräldraföreningen informerar

Föräldraföreningens styrelse tror och hoppas att ni också vill vara med och stödja föreningen genom att betala in medlemsavgiften för 2020. Den ligger kvar på 100 kr för en hel familj, och för de pengarna får ALLA barn i Svartå delta (gratis) i föreningens aktiviteter. Vi brukar anordna både ute- och inneaktiviteter och vi försöker göra saker som tilltalar både små och lite större barn.
Dessutom får ju föräldrarna också möjlighet att umgås.

Så tveka inte, utan betala in medlemsavgiften redan idag!
Bankgironummer är 268-8208, och skicka sedan gärna ett mail till svarta.ff@gmail.com med era namn och ett telefonnummer där vi kan nå er, om det behövs.
(Vi delar inte dessa uppgifter med någon annan, utan det är bara för vår administration.)
Tipsa också gärna andra som ni vet inte är medlemmar om att vi finns!

Det blir av förståeliga skäl ingen skolavslutning som vi är vana vid och vi tyckte inte heller att vi på ett säkert sätt kunde ordna ett disco heller detta år - vilket inte är roligt förstås - men vi har tänkt ut något annat kul som vi hoppas att alla barn (och föräldrar) ska tycka är roligt. Söndagen 14 juni kl 10-14 (alltså nästa vecka) tänkte vi ordna olika skojiga aktiviteter och tävlingar för åldrarna 0-12 år (typ).

För att vi ska kunna genomföra detta behöver vi minst 5 personer till som hjälper oss att hålla ordning, styra upp tävlingar, grilla korv osv. Utan ER hjälp kan vi inte utföra detta, så anmäl er, snälla! Hör av er till mig, eller någon av de andra i styrelsen (Mikael Läth, Linda Danielsson, Max Gunnarsson, Maria Cruz Sanchez Vera, Jane Yang, Michael Walter) eller maila till svarta.ff@gmail.com så snart som möjligt!

Tack för att ni gör vårt arbete för Svartås barn möjligt!
Hälsningar Styrelsen