Det blir PIZZA på nyåret!

Den 1/1 ställer jag till med pizzakalas igen och den här gången blir det fina grejer vill jag lova. Den röda pizzan kommer att karaktäriseras av mustiga smaker från ost, svamp och Bresaola. Adam, som producerar köttet i Mullhyttan, beskriver den så här: "Bresaola
Klassiskt italienskt charkuteri, här hantverksmässigt lufttorkat på Jannelunds Gård av ytterlår från en sju år gammal ko. Havssalt, svartpeppar, kryddpeppar, ingefära, kummin, lite socker och sex månaders mognad." Jag har smakat och kan intyga att det är helt fantastiskt mört och smakrikt, utan att det tar överhanden.
Mellan kl 12 och 20 är ugnen varm och du kan komma och hämta din pizza. Beställ i god tid, för det är begränsad tillgång!

ENDAST sms-beställningar tas emot till 0720-106973 och jag bekräftar så fort jag har möjlighet. Ange ditt namn, önskat antal (max 6 åt gången), sort och önskad tid. Jag behandlar beställningarna i ordning som de kommer in.

1. Tomatsås, brännvinsost, cheddar och hårdost från @ljusasensgard , Bresaola från @ekobonden , trattkantareller, karamelliserad lök, balsamicolök. 130 kr
(Välj bort Bresaolan och betala 110 kr.)
2. Vit pizza med crème fraiche, brännvinsost, mozzarella, karamelliserad lök och palsternacka, nässelpesto (utan nötter eller frön), gröna blad. 120 kr
3 Tomatsås och mozzarella. 85 kr

Välkommen att beställa!
Sur-Annas Hembageri