Cafékväll

Söndagen den 8 november bjöd Brokyrkan in till en mycket uppskattad cafékväll i Svartå Folkets Hus där kören Laudate från Vallakyrkan bjöd på stämningsfull sång i höstkvällen.

I och med söndagens cafékväll avrundade Brokyrkan en aktivitetsfylld helg där det redan under lördagen bjöds på BaZar i Åtorp med lotterier, årgångar, försäljning av hemlagat bröd, glögg, marmelader, egengjorda dörrkransar och allt vad man kan önska sig av en riktig Bazar.

Brokyrkans församling tillhör Equmeniakyrkan och är verksam i Rudskoga, Åtorp och Svartå. Just denna söndagkväll fick Svartåborna och övriga tillresta njuta av Vallakyrkans kör Laudate som under ledning av Bo Borslehag bjöd på skön och stämningsfull sång. Förutom detta örongodis fick även magen sitt då det serverades hemgjorda smörgåstårtor och kaffe. Kvällen avrundades med en kort betraktelse av pastor Eva Söderhjelm och psalmen ”Bred dina vida vingar”.

Kommande aktiviteter med Brokyrkan i Svartå är först ett samarrangemang med Hembygdsföreningen söndag 6 december där Luciatåget besöker Slottet.
Lördag 2 januari bjuds det in till Julfest för alla i Svartå Folkets Hus med traditionsenlig tårtbuffé.
/Ann-Louise M